Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιασπασμένες μονάδες κλιματισμού

Εσωτερικές μονάδες EKCC060A ΜΒ 19576-2004 EER κλιματισμού αγωγών 14.5kW

Εσωτερικές μονάδες EKCC060A ΜΒ 19576-2004 EER κλιματισμού αγωγών 14.5kW

  • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER
  • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER
 • Indoor 14.5kW Duct Air Conditioning Units EKCC060A GB 19576-2004 EER

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Euroklimat
  Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Αριθμό μοντέλου: EKCC 060A

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 500 PC
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο χαρτοκιβώτιο αρχικά, και έπειτα ενισχυμένος με την ξύλινη περίπτωση για την εξωτερ
  Χρόνος παράδοσης: 10 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ ή Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 3,000pcs το μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  τύπος ελέγχου: Ο ελεγκτής καλωδίων χαρακτηρίζει μια μεγάλος-οθόνη LCD με το μπλε backlight Επίπεδο Nosie: 26 DB σε αργόστροφο
  Πολλαπλάσια πρότυπα: Όριο-κρυμμένοι και όριο-εκτεθειμένοι τρόποι Συνδέοντας προσανατολισμός: Αριστερό/σωστός
  Θέρμανση: Προαιρετική βοηθητική θέρμανση στις κρύες περιοχές Καθαρός αέρας: Ο καθαρός αέρας ξαναγεμίζεται για να μειώσει την πυκνότητα του CO2 εσωτερική και να αυξήσει τα τοις
  Υψηλό φως:

  split type air conditioner

  ,

  dx air conditioning units

  14.5kW EKCC 060A χαμηλό κλιματιστικό μηχάνημα τύπων αγωγών στατικής πίεσης κεντρικό
   
   
  Προδιαγραφές:

  Πρότυπο Εσωτερική μονάδα EKCC060A
  Υπαίθρια μονάδα EKAA060AC EKAA060ARC
  Ονομαστική ικανότητα ψύξης W 14500 14500
  Ονομαστική ικανότητα θέρμανσης W -- 17000
  Εκτιμημένη δύναμη εισαγωγής Ψύξη W 5200 5100
  Θέρμανση W -- 5500
  Εκτιμημένο ρεύμα Ψύξη Α 11.2 11.1
  Θέρμανση Α -- 12
  EER W/W 2.79 2.84
  Εκτίμηση ενεργειακής αποδοτικότητας  2 2
  Εσωτερική μονάδα Ροή αέρα m3/h 2100
  Εξωτερική στατική πίεση PA 50 (15/30/70)
  Εσωτερικό βάρος μονάδων κλ 45
  Θόρυβος (υψηλός/μέτριος/χαμηλός) DB (Α) 46/44/42
  Μήκος Χ πλάτος Χ ύψος χιλ. 1635×480×248 1890×480×248
  Υπαίθρια μονάδα Θόρυβος DB (Α) 61
  Υπαίθριο βάρος μονάδων κλ 105 112
  Μήκος Χ πλάτος Χ ύψος χιλ.  970×345×1255
  Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος  380V/3N~/50Hz
  Μέγεθος συνδετήρων Υγρός σωλήνας εξωτερικός
  διάμετρος φmm (.)
  φmm (.) 9.52 (3/8)
  Σωλήνας αερίου εξωτερικός
  διάμετρος φmm (.)
  φmm (.) 19.05 (3/4)
  Αποξέτευση νερού                               R3/4
  Shell της εκτεθειμένης μονάδας ανύψωσης  EKCC060E
  Διαστάσεις της Shell
  (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος)
  χιλ. 2087×557×297

   
  Σημείωση:
  ■ Τα πρότυπα ΜΒ 19576-2004 EER εφαρμόζονται.
  ■ Η ονομαστική ικανότητα ψύξης μετριέται υπό τους ακόλουθους όρους: Ο εσωτερικός ξηρός/υγρός βολβός διαβάζει 27/19 °C και τον υπαίθριο ξηρό βολβό
  διαβάζει 35 °C.
  ■ Η ονομαστική ικανότητα θέρμανσης μετριέται υπό τους ακόλουθους όρους: Ο εσωτερικός ξηρός/υγρός βολβός διαβάζει 20/15 °C και υπαίθριο τον ξηρό/υγρός
  ο βολβός διαβάζει 7/6 °C.
  ■ Το προηγούμενο στοιχείο απόδοσης είναι βασισμένο στον όρο ότι ο σωλήνας σύνδεσης μεταξύ των εσωτερικών και υπαίθριων μονάδων είναι 5 μ.
  ■ Το ποσό αέρα της εσωτερικής μονάδας είναι το ποσό αέρα με την ταχύτητα ισχυρού ανέμου διά την τυποποιημένη στατική πίεση.
  ■ Η αξία εντός παρενθέσεως για τη στατική πίεση έξω από τη μονάδα είναι μια προαιρετική αξία για τη στατική πίεση. Όταν ένα εξωτερικό κιβώτιο σπειρών ζεστού νερού είναι
  χρησιμοποιημένη, η αντίσταση αέρα του κιβωτίου σπειρών ζεστού νερού πρέπει να αφαιρεθεί από την αρχική στατική πίεση έξω από τη μονάδα να ληφθεί ο στατικός
  αξία πίεσης έξω από τη μονάδα.
  ■ Η αξία θορύβου για την εσωτερική μονάδα μετριέται διά την τυποποιημένη στατική πίεση έξω από τη μονάδα σε ένα ημι-ανηχοειδές δωμάτιο χωρίς επιστροφή αέρα
  ολομέλεια. Ο θόρυβος αυξάνεται κατά περίπου 5 DB (Α) στην περίπτωση της προς τα κάτω επιστροφής αέρα.
  ■ Μια εσωτερική μονάδα με ένα εξωτερικό ηλεκτρικό κιβώτιο θερμαστρών ή το εξωτερικό κιβώτιο σπειρών ζεστού νερού είναι ίση με μια τυποποιημένη μονάδα.
  ■ Για τις λεπτομέρειες για την επιτόπια διανομή δύναμης και την καλωδίωση για την εγκατάσταση μονάδων, δείτε το εγχειρίδιο πινακίδων ή εγκαταστάσεων της μονάδας.
   
   
  Περιγραφή:
   
  Εσωτερική μονάδα


  1, ο υπερβολικά χαμηλός ήχος λειτουργίας χαρακτηριστικών γνωρισμάτων μονάδων. Όλα τα μέρη όπως οι ανεμιστήρες και οι μηχανές επιλέγονται προσεκτικά και βελτιώνονται συνεχώς. Η δομή και η σωλήνωση χαρακτηρίζουν επίσης τον επαγγελματικό θόρυβο υγραίνοντας το σχέδιο, μειώνοντας σημαντικά το επίπεδο θορύβου σε ένα βιομηχανία-οδηγώντας επίπεδο (26 DB σε αργόστροφο).
  2. Ο ελεγκτής καλωδίων χαρακτηρίζει μια μεγάλος-οθόνη LCD με το μπλε backlight, και μπορεί αυτόματα να ανιχνεύσει και να ελέγξει ακριβώς την εσωτερική θερμοκρασία. Οι διάφορες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για να κάνουν τον εσωτερικό αέρα την άνετη whilesaving ενέργεια.
  3. Τα πολλαπλάσια βακτηρίδια που υγραίνουν τις συσκευές είναι διαθέσιμος (όπως τα βακτηρίδια που υγραίνουν το φίλτρο, την υπεριώδη ακτίνα sterilamp, και photocatalyst το φίλτρο) για τον καθαρισμό του αέρα και τη δολοφονία επιβλαβών των βακτηριδίων. (Η μονάδα πρέπει να εξοπλιστεί με μια ολομέλεια επιστροφής αέρα για να εφαρμόσει αυτήν την λειτουργία.)
  4. Ο καθαρός αέρας ξαναγεμίζεται για να μειώσει την πυκνότητα του CO2 εσωτερική και να αυξήσει τα τοις εκατό του οξυγόνου για να αποφύγει το σύνδρομο κλιματισμού. Όταν η μονάδα χρησιμοποιείται με τις συνολικές μονάδες διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας EKHR για να ξαναγεμίσει το καθαρό αέρα εσωτερικό, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση σώζοντας το ενεργειακό κόστος.
  5. Η μονάδα είναι διαθέσιμη στην κρυμμένη ανύψωση και τους εκτεθειμένους τρόπους ανύψωσης, που καλύπτουν τις απαιτήσεις για την εσωτερική διακόσμηση
  6. Η στατική πίεση μπορεί να μετατραπεί onsite για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις για την απόσταση παροχής αέρα.
   

  Πρότυπο Τυποποιημένη στατική πίεση το (Pa) Προαιρετική στατική πίεση το (Pa)
  EKCC010-025             15                                                      0/30/50                                  
  EKCC030 30 15/50/70
  EKCC040-060 50 15/30/70

   
  7. Οι τυποποιημένες μονάδες παρέχουν αριστερά και συνδέοντας δεξιά προσανατολισμοί για να διευκολύνουν το σχέδιο και την εγκατάσταση.
  8. Ένα ενσωματωμένο αποδοτικό και ασφαλές PTC βοηθητικό ηλεκτρικό μέρος θέρμανσης μπορεί να προστεθεί στην εσωτερική μονάδα, ή ένα εξωτερικό ηλεκτρικό κιβώτιο θέρμανσης ή το εξωτερικό κιβώτιο σπειρών ζεστού νερού μπορεί να διαμορφωθεί για τη θέρμανση στις κρύες περιοχές.
   
  Υπαίθρια μονάδα

   

  1. Η μονάδα χρησιμοποιεί έναν αποδοτικό συμπιεστή volute εμπορικών σημάτων, ο οποίος καταναλώνει τη λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια παρέχοντας το ίδιο πράγμα που δροσίζει/ικανότητα θέρμανσης. Ο συμπιεστής χαρακτηρίζει έναν μικρό όγκο και ένα σταθερό τρέξιμο.

  2. Η υπαίθρια μονάδα παράγει έναν χαμηλού θορύβου. Το σύστημα βελτιστοποιείται για να καταστείλει τη δόνηση και το θόρυβο κατά τη λειτουργία, επιτυγχάνοντας το ήρεμο και σταθερό τρέξιμο μονάδων.

  3. Η μονάδα τρέχει σταθερά στους τρόπους ψύξης και θέρμανσης το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Δροσίζοντας σειρά λειτουργίας: 18°C στη σειρά λειτουργίας θέρμανσης 48°C.: -10°C σε 27°C.

  4. Η μονάδα τρέχει κανονικά μέσα σε ±10% της εκτιμημένης τάσης.

  5. Η μονάδα παρέχει υψηλό - προστασία χαμηλής τάσης, προστασία θερμοκρασίας εξάτμισης αέρα, προστασία υπερφόρτωσης, προστασία ενάντια στην απώλεια φάσης ή αντιστροφή, ελάχιστη προστασία χρόνου διακοπής, ελάχιστη προστασία τρέχοντας χρόνου, και ούτω καθεξής, ελαχιστοποιώντας τη ζημία στη μονάδα. Τα ελαττώματα ανησυχούν και επιδεικνύονται στην πρώτη στιγμή, που διευκολύνει την ανίχνευση μηχανικών βλαβών.

  6. Κατά τη λειτουργία, εάν η δύναμη αποτυγχάνει, η μονάδα μπορεί αυτόματα να αρχίσει μόλις δεν επαναλάβει η δύναμη κανένα θέμα πόσο καιρό η διακοπή ρεύματος διαρκεί. Μετά από να αρχίσει από μια εξαιρετική διακοπή ρεύματος, η μονάδα επαναλαμβάνει αυτόματα την τρέχοντας θέση πριν από τη διακοπή ρεύματος. Αυτή η λειτουργία δεν επιτρέπεται επάνω στην παράδοση εργοστασίων. Πρέπει να τεθεί μέσω της ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ ανάβει την περιοχή.

  7. Σε περίπτωση ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αντιμετωπίζει την απώλεια ή την αντιστροφή φάσης, η συσκευή προστασίας προστατεύει την τρέχοντας μονάδα. Η προστασία ενάντια στην αντιστροφή φάσης σχεδιάζεται για τους συμπιεστές volute

  8. Το κοχύλι της υπαίθριας μονάδας ψεκάζεται με το αντι-UV και καθαρό μετάλλευμα πολυεστέρα highlighter στις διπλές πλευρές, παρατείνοντας αποτελεσματικά τον κύκλο της ζωής της μονάδας.

   
  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


  EKCC τα ευρωπαϊκά ύφους κλιματιστικά μηχανήματα τύπων αγωγών στατικής πίεσης σειράς χαμηλά παρέχουν το καινοτόμο σχέδιο και είναι διαθέσιμα στην κρυμμένη ανύψωση και τα εκτεθειμένα πρότυπα ανύψωσης. Αυτά τα κλιματιστικά μηχανήματα παρέχουν την άνεση και την κομψότητα και καλύπτουν τις απαιτήσεις για τη χρήση στις διαφορετικές θέσεις. Ο υπαίθριος καθαρός αέρας μπορεί να εισαχθεί, βελτιώνοντας την εσωτερική ατμοσφαιρική ποιότητα. Αυτή η σειρά χρησιμοποιείται ευρέως στα κατοικημένα και εμπορικά σενάρια όπως οι βίλες, τα διαμερίσματα, τα κτίρια γραφείων, οι τάξεις, οι υπεραγορές, οι λεωφόροι, και τα εργαστήρια.

   

  Εσωτερικές μονάδες EKCC060A ΜΒ 19576-2004 EER κλιματισμού αγωγών 14.5kW 0

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: LENG

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα