Αρχική Σελίδα Προϊόντατο νερό δρόσισε το ψυγείο κυλίνδρων

Υψηλή αποδοτικότητα R22 20 αντλία θερμότητας επίγειας πηγής νερού τόνου/30 τόνος

Υψηλή αποδοτικότητα R22 20 αντλία θερμότητας επίγειας πηγής νερού τόνου/30 τόνος

  • High Efficiency R22 20 Ton / 30 Ton Ground Water Source Heat Pump
 • High Efficiency R22 20 Ton / 30 Ton Ground Water Source Heat Pump

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: EuroKlimat
  Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
  Αριθμό μοντέλου: EKWD 021/032/043CRQR/QV

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1
  Τιμή: negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 10 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 50 pcs ανά μήνα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Όνομα προϊόντος: EKWD 021/032/043CRQR/QV EER: 5.7
  Δροσίζοντας σειρά ικανότητας: 74 kW~150 KW Σειρά ικανότητας θέρμανσης: 89 kW~200 KW
  Υψηλό φως:

  water cooled condensing unit

  ,

  Geothermal Heat Pump Unit

  Το τυποποιημένο συνολικό πρότυπο διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας για το νερό όρων κυκλοφορίας νερού δρόσισε το ψυγείο κυλίνδρων

   

   

  Προδιαγραφές

   

  QR/QV τυποποιημένο πρότυπο για τους όρους κυκλοφορίας νερού

   

  Βασικές ενότητες  EKWD021CRQR/QV   EKWD032CRQR/QV   EKWD043CRQR/QV  
  Κυκλοφορία νερού
  Τρόπος
  Ονομαστική ικανότητα ψύξης KW    74 110 150
  Ονομαστική ικανότητα θέρμανσης KW 89 148 200
  Συνολική δύναμη της ονομαστικής ικανότητας ψύξης KW 14.0 22.3 30.0
  Συνολική δύναμη της ονομαστικής ικανότητας θέρμανσης KW 17.2 28.5 37.4
  Ροή του νερού Πλευρά εφαρμογής μ ³ /h 12.7 18.9 25.8
  Πλευρά πηγής θερμότητας μ ³ /h 15.1 22.8 30.9
  Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας
  Τρόπος
  Ονομαστική ικανότητα ψύξης KW 66 100 135.5
  Ονομαστική ικανότητα διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας KW 83 126 170
  Συνολική ονομαστική δύναμη KW 17 26 34.5
  Ονομαστική ροή του νερού στην πλευρά διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας μ ³ /h 14.3 21.7 29.2
  Ονομαστική ροή του νερού στην πλευρά εξάτμισης μ ³ /h 12.7 18.9 25.8
  Τρόπος θερμοσιφώνων Ονομαστική ικανότητα θέρμανσης KW 81 135 184
  Συνολική ονομαστική δύναμη KW 19.1 32.1 43.5
  Ονομαστική ροή του νερού στην πλευρά ζεστού νερού μ ³ /h 14.3 21.7 29.2
  Ροή του νερού στην πλευρά πηγής θερμότητας
  (πλευρά εξάτμισης)
  μ ³ /h 15.1 22.8 30.9
  Πίεση νερού
  πτώση
  Πλευρά εφαρμογής (πλευρά κλιματιστικών μηχανημάτων) kPa 21 30 30
  Πλευρά πηγής θερμότητας kPa 17 19 19
  Ανταλλάκτης θερμότητας
  τύπος
  Πλευρά εφαρμογής (εξατμιστήρας)  Πιάτο Shell-και-σωλήνας
  Πλευρά πηγής θερμότητας (συμπυκνωτής)  Shell-και-σωλήνας
  Συστημένος
  συνολική διάμετρος σωλήνων
  Εξατμιστήρας             χιλ. DN65 DN65 DN80
  Συμπυκνωτής χιλ. DN65 DN65 DN80
  Ρύθμιση όγκου Βήματα  2 3 4
  Τρόπος κανονισμού  Συγκεχυμένος έλεγχος
  Συμπιεστής Πρότυπο  Πλήρως ερμητικό volute
  Λιπαντικό  Ορυκτέλαιο (SUNISO 3GS)
  Ψυκτική ουσία Μέθοδος ελέγχου ροής  Ηλεκτρονική βαλβίδα επέκτασης
  Κατηγορία  R22
  Διαστάσεις Λ Χ Χ Χ W χιλ. 1647x1202x632 2247x1488x710
  Βάρος μονάδων Καθαρό βάρος κλ 452(517) 703(818) 887(1040)
  Βάρος μεταφορών κλ 478(543) 738(853) 922(1075)

   

   

  1, η μορφωματική πηγή νερού/η γεωθερμική μονάδα υποστηρίζει τις εφαρμογές σε όλους τους όρους και μπορεί να μεταστρέψει μεταξύ των πολλαπλάσιων τρόπων για να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των χρηστών για, και οι ζεστού νερού. Με ένα καινοτόμο υδάτινο σύστημα, η μονάδα εξοικονόμησης ενέργειας παραδίδει ένα EER τόσο υψηλό όπως 5.7, παρέχουν την υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα κατά το εργασία σε έναν μερικό φόρτο εργασίας, και σώζει την ενέργεια κατά 50% έναντι άλλων συστημάτων μετά από τη λειτουργία σε ένα έτος.

  2, η μονάδα σχεδιάζονται με ένα περιεκτικό υδάτινο σύστημα και αποτελούνται από τα αποδοτικά συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά και που σχεδιάζονται για έναν χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Η μονάδα υποστηρίζει το συγκεχυμένο κανονισμό όγκου για μια στενή σειρά των αλλαγών θερμοκρασίας και φθάνει γρήγορα στην καθορισμένη θερμοκρασία.                        Επιπλέον, η μονάδα παρέχει το ζεστό νερό σε μια καθορισμένη θερμοκρασία τόσο υψηλή όσο 55°C γρήγορα και σταθερά για να καλύψει τις απαιτήσεις για το άνετο ζεστό νερό σε ισχύ όλες.

  3 με το μορφωματικό σχέδιο, οι ενάρξεις μονάδων βαθμιαία, που μειώνουν τον κλονισμό στο πλέγμα, και τη συντήρηση μιας ενιαίας μονάδας δεν έχουν επιπτώσεις στο τρέξιμο άλλων μονάδων. Επιπλέον, η μονάδα παρέχει τις πολλαπλάσιες ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας ασφάλειας, και υποστηρίζει τον ευφυή και συγκεντρωμένο έλεγχο, που διευκολύνει την καθημερινή διαχείριση.

  4, το περιθωριακό σχέδιο κοχυλιών επιτρέπουν στη μονάδα για να εγκατασταθούν σε ένα υπαίθριο διάστημα όπως το πεζούλι και η στέγη χωρίς την ανάγκη ενός αφιερωμένου δωματίου. Η μονάδα παραδίδει έναν μακρύ κύκλο της ζωής και τρέχει για πολύ. Οι μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν στις batch σύμφωνα με την πρόοδο προγράμματος. Ένα υδάτινο σύστημα που λειτουργεί στους πολλαπλάσιους τρόπους σώζει την επένδυση σε άλλες συσκευές όπως οι συσκευές ανεφοδιασμού θέρμανσης και ζεστού νερού, με αυτόν τον τρόπο σώζοντας την ενέργεια.

  5, 32RT και 43RT βασικές ενότητες υποστηρίζουν τον ελεύθερο συνδυασμό κύριων μονάδων και μονάδων σκλάβων για να διαμορφώσουν 1 έως 16 μονάδες, που παρέχουν τουλάχιστον 153 λύσεις για μια ικανότητα ψύξης τόσο υψηλή όσο 688RT.

  6, η μονάδα στέλνουν τα σήματα ελέγχου στις βαλβίδες του υδάτινου συστήματος που μεταστρέφει εύκολα μεταξύ της πηγής νερού/του γεωθερμικού τρόπου αντλιών θερμότητας, του τρόπου διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας, και του τρόπου θερμοσιφώνων, που καλύπτει τις απαιτήσεις για, και οι ζεστού νερού εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο.

  7, η μονάδα εφαρμόζουν εύκολα τη μεταβλητή αρχική άντληση ροής, η οποία βοηθά το κεντρικό σύστημα κλιματισμού εκτός από την ενέργεια κατά 30%.

  8, το μορφωματικό σχέδιο επιτρέπουν τη μεταφορά με τη χρησιμοποίηση των ανελκυστήρων και των χειρωνακτικών forklifts και εξαλείφουν την ανάγκη για.

  9, το μορφωματικό σχέδιο επιτρέπουν στις μονάδες για να κινηθούν χωριστά και να συγκεντρωθούν, διευκολύνοντας την εργασία εγκαταστάσεων.

  10, η μονάδα εργάζονται με τους αποδοτικούς συμπιεστές volute, τους συμπυκνωτές Shell-και-σωλήνων, και τους ξηρούς εξατμιστήρες, και σχεδιάζονται προσεκτικά από EK τους εμπειρογνώμονες επάνω στις ακριβείς περιεκτικές δοκιμές για την πρότυπη επιλογή. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μονάδα λειτουργεί με έναν ο πιό ελάχιστα ενεργειακό καταναλώνοντας τρόπο. Η μοναδική δομή εξατμιστήρων και οι αποδοτικές τεχνολογίες συμπιεστών επιτρέπουν στη μονάδα για να φθάσουν σε ένα EER τόσο υψηλό όπως 5.7 κατά το εργασία στον πλήρη φόρτο εργασίας και για να σώσουν περισσότερη ενέργεια σε έναν μερικό φόρτο εργασίας.

  11, ο εξατμιστήρας και ο συμπυκνωτής χρησιμοποιούν τους αποδοτικούς σωλήνες χαλκού ανταλλαγής θερμότητας για τη λεπτομερή εξάτμιση και τη συμπύκνωση και μια υψηλότερη αποδοτικότητα. Ένα πιάτο διαφραγμάτων τοποθετείται μέσα στον εξατμιστήρα για να αλλάξει την κατεύθυνση ροής του νερού, περαιτέρω ενισχύοντας ανταλλαγή θερμότητας. Η δομή ροής συστημάτων είναι απλή, η ανταλλαγή θερμότητας είναι σταθερή, και η συντήρηση είναι εύκολη.

  12, συνδυασμοί ενοτήτων επιτρέπουν τον κανονισμό όγκου για περισσότερα βήματα και τον ακριβή έλεγχο υποστήριξης από 11RT σε κάθε βήμα. Αυτό βοηθά τη μονάδα να μείνει στο βέλτιστο κράτος διατήρησης της ενέργειας και να λειτουργήσει αποτελεσματικά εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο.

  13, το σύστημα ελέγχου της μονάδας στέλνουν τα ευφυή σήματα ελέγχου για το δροσίζοντας πύργο, τις δροσίζοντας υδραντλίες, και τις κατεψυγμένες υδραντλίες, ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία του δροσίζοντας νερού με τον έλεγχο του ανεμιστήρα του δροσίζοντας πύργου, και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του πύργου δροσίζοντας νερού. Αυτό επιτρέπει τον αυτόματο έλεγχο ροής για τις αντλίες σύμφωνα με το μετατροπέα, ο οποίος βοηθά το κεντρικό σύστημα κλιματισμού εκτός από την ενέργεια κατά 30%.

  14, η μονάδα χτίζονται με την προστασία πίεσης, την προστασία αντιψυκτικού, την προστασία υπερφόρτωσης για τους συμπιεστές, και την προστασία ροής του νερού, που εξασφαλίζει ασφάλεια της μονάδας. Το σύστημα παρέχει τη λειτουργία αυτοδιάγνωσης. Ο ελεγκτής στέλνει μια επιφυλακή επάνω σε ένα ελάττωμα και επιδεικνύει τον κώδικα ελαττωμάτων.

  15, η μονάδα συγκεντρώνουν τις λειτουργίες διαχείρισης συστήματος, υιοθετούν μια μορφωματική δομή, και αρχίζουν βαθμιαία, μειώνοντας τον κλονισμό στο πλέγμα. Η μονάδα εξασφαλίζει ισορροπημένη ένδυση για τους συμπιεστές, η οποία αυξάνει τον κύκλο της ζωής της. Η αποτυχία ενός ενιαίου συμπιεστή στη μονάδα δεν έχει επιπτώσεις στο κανονικό τρέξιμο άλλων μονάδων. Η εργασία επισκευής και συντήρησης μιας ενιαίας μονάδας δεν έχει επιπτώσεις στο τρέξιμο άλλων μονάδων.

  16, η μονάδα μπορούν να εφαρμόσουν το συγκεχυμένο κανονισμό όγκου σύμφωνα με την καθορισμένη θερμοκρασία να εξασφαλιστεί μια στενή σειρά της διακύμανσης θερμοκρασίας. Η μονάδα υιοθετεί τις τεχνικές τεχνολογιών απομόνωσης δόνησης και μείωσης θορύβου πολυ-ολομέλειας για την ακριβείς σύγκριση, την επιλογή, και τη βελτίωση των συστατικών. Το επαγγελματικό σχέδιο μείωσης θορύβου για τη δομή και τη σωλήνωση εξασφαλίζει περιθωριακή απόδοση δόνησης και θορύβου της μονάδας.

  17, η μονάδα υιοθετούν το σχέδιο κοχυλιών και δεν απαιτούν ένα αφιερωμένο δωμάτιο εξοπλισμού. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε κατάλληλη θέση στο εσωτερικό, υπαίθρια, ή στη στέγη. Το κοχύλι υιοθετεί την τεχνική ψεκασμού σκονών με τα αντι-UV υλικά επιστρώματος, τα οποία εξασθενίζουν αργά πέρα από έναν μακροπρόθεσμο και βελτιώνουν πολύ τις αντι-διαβρωτικές ικανότητες. Η μονάδα είναι μικρή και συμπαγής, και μπορεί να κινηθεί με τη χρησιμοποίηση ενός ανελκυστήρα ή χειρωνακτικού forklift. Κανένας επαγγελματίας που ανυψώνει τις συσκευές δεν απαιτείται, σώζοντας τις δαπάνες εγκαταστάσεων. Οι συνδυασμοί μπορούν να διαμορφωθούν με λίγο διάστημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, που μειώνει τη περιοχή γης που απαιτείται για την τοποθέτηση της συσκευής.

  18, οι ενότητες και οι σχετικές συσκευές μπορούν να προστεθούν επάνω οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με τις αλλαγές του περιβάλλοντος εφαρμογής, με αυτόν τον τρόπο αρχικά επένδυση αποταμίευσης και έξοδα λειτουργίας. Ένα περιθώριο σχεδίου δεν απαιτείται κατά τη διάρκεια της πρότυπης επιλογής της κύριας μονάδας, η οποία μπορεί να αυξηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό μειώνει τα απόβλητα.

  19, η μονάδα ισχύουν στα σενάρια διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας. Εκτελεί τον ακριβή έλεγχο στη θερμοκρασία του κυκλικού νερού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας (κυκλικό νερό του συμπυκνωτή), αυτόματα των σημάτων αποτελεσμάτων, και των ελέγχων που μεταστρέφουν μεταξύ του δροσίζοντας νερού και του κυκλικού νερού διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας, με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζοντας τη βέλτιστη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

   

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

   

  Με τη βοήθεια πάνω από 40 ετών εμπειρίας στο σχέδιο των μονάδων κλιματιστικών μηχανημάτων, EK συνδύασε τα πλεονεκτήματα των συστημάτων αντλιών θερμότητας πηγής νερού και τα συστήματα ανακυκλωτών θερμότητας για να προωθήσουν το πρώτο μορφωματικό νερό δρόσισαν τη μονάδα κλιματιστικών μηχανημάτων (αντλία θερμότητας πηγής νερού) στη βιομηχανία, δηλ., μορφωματική πηγή νερού σειράς EKWD/γεωθερμική μονάδα αντλιών θερμότητας. Αυτή η μονάδα σειράς μπορεί να λειτουργήσει στον τρόπο κατάψυξης νερού, τρόπος αντλιών θερμότητας πηγής νερού, τρόπος αντλιών θερμότητας πηγής νερού + ζεστού νερού, που δροσίζει + τρόπος ζεστού νερού, και τρόπος ζεστού νερού, με αυτόν τον τρόπο ανάγκες πελατών συνεδρίασης για πολλαπλάσιους λόγους, τη ενεργειακή αποδοτικότητα, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, τον ευφυή έλεγχο, την ευελιξία, και την άνεση.

  Υψηλή αποδοτικότητα R22 20 αντλία θερμότητας επίγειας πηγής νερού τόνου/30 τόνος 0

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: LENG

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα