Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟ αέρας δρόσισε το μορφωματικό ψυγείο

Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας

Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας

  • Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας
  • Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας
Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Euroklimat
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CRAA, CQC
Αριθμό μοντέλου: EKAC 460A (Ρ)
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο χαρτοκιβώτιο αρχικά, και έπειτα ενισχυμένος με την ξύλινη περίπτωση για την εξωτερ
Χρόνος παράδοσης: 10 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: Μ / Τ ή Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1800 PC το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δροσίζοντας σειρά ικανότητας: 130 kW~2080 KW Σειρά ικανότητας θέρμανσης: 140 kW~2240kW
EER: 3.39 Σωλήνας: Εσωτερικός αυλακωμένος σωλήνας χαλκού ανταλλαγής θερμότητας
Υψηλό φως:

αντλία θερμότητας πηγής αέρα

,

Αντλία θερμότητας έξω από τη μονάδα

EK συνεχίζει τους πολύτιμους διανομείς και τους συνεργάτες γύρω από τις διεθνείς αγορές…

 

Φιλική προς το περιβάλλον μονάδα αντλιών θερμότητας ουσία-τύπων μορφωματική αερόψυκτη

 

 

Προδιαγραφές:

 

 

 

Σημείωση:
■ Όροι δοκιμής για την ονομαστική ικανότητα ψύξης: ονομαστική ροή του νερού για τον τρόπο ψύξης θερμοκρασία ύδατος εξόδου 7°C υπαίθριος περιβαλλοντικός
θερμοκρασία 35°C.
■ Όροι δοκιμής για την ονομαστική ικανότητα θέρμανσης: ονομαστική ροή του νερού για τη θέρμανση του τρόπου θερμοκρασία ύδατος εξόδου 7°C θερμοκρασία υπαίθριου
ξεράνετε/υγρός βολβός: 7°C/6°C.
■ Η αντίσταση ύδατος στην πλευρά κλιματιστικών μηχανημάτων περιλαμβάνει την πτώση πίεσης νερού της μονάδας και του συνημμένου Υ-διαμορφωμένου φίλτρου.
■ Το λειτουργούν βάρος της μονάδας είναι περίπου 1.05 έως 1.1 φορές το καθαρό βάρος του.
■ Ο κεντρικός αγωγός νερού της μορφωματικής μονάδας πρέπει να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στην περιοχή. Η διάμετρος του σωλήνα πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου.
EK δεν παρέχει το σωλήνα.
■ Οι μορφωματικές μονάδες μπορούν να διαμορφωθούν χρησιμοποιώντας 1~16 τις βασικές ενότητες των ίδιων πρότυπων ή διαφορετικών ενοτήτων όπως απαιτείται. Ο ανωτέρω πίνακας απαριθμεί
οι παράμετροι για τους κοινούς συνδυασμούς ενότητας διαμόρφωσαν τη χρησιμοποίηση 1 έως 5 ενοτήτων.

 

Περιγραφή:

 

1. Η μορφωματική μονάδα 130 KW σώζει τις επενδύσεις στα υδάτινα συστήματα. Έναντι δύο ενοτήτων 65 KW, μια μορφωματική μονάδα 130 KW σώζει την επένδυση στη σωλήνωση και τα εξαρτήματα ενός υδάτινου συστήματος.

2. Έναντι ενός συνδυασμού δύο ενοτήτων 65 KW, ένα 130 KW, η μορφωματική μονάδα σώζει τη περιοχή γης κατά 14%.

3. Οι ενότητες 130 KW υποστηρίζουν την άνευ ραφής εγκατάσταση και σώζουν τη περιοχή γης κατά 30% έναντι των ενοτήτων 65 KW όταν συνδυάζονται οι πολλαπλάσιες ενότητες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

4. Δέκα έξι ενότητες 130kW μπορούν να συνδυαστούν, το οποίο επεκτείνει εύκολα την ικανότητα μιας αερόψυκτης μορφωματικής μονάδας από 130 KW σε 2080 KW.

5. Η μονάδα κληρονομεί τα πλεονεκτήματα της ενότητας 65 KW, και χρησιμοποιεί τις ακριβείς τεχνολογίες ελέγχου ροής με τη χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών βαλβίδων επέκτασης και των αποδοτικών ανταλλακτών θερμότητας πιάτο-τύπων. Το σύστημα εκτελεί το βέλτιστο ταίριασμα για να εξασφαλίσει ότι η ενεργειακή αποδοτικότητα της μονάδας είναι επάνω από τα πρότυπα πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης.

6. Το RoHS πιστοποίησε το ευνοϊκό για το περιβάλλον γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα και ο 120μm-παχύς ψεκασμός πορτοκαλής-φλούδας χρηματοδοτεί το κοχύλι μονάδων με anti-erosion, σκληρή κάμψη, και επιβραδύνει την εξασθένιση. Αυτό θέτει σε λειτουργία τη μονάδα έναν μακροπρόθεσμο.

7. Η μονάδα υιοθετεί την υψηλός-εκτέλεση των εσωτερικών αυλακωμένων σωλήνων χαλκού που παρέχονται από τους γνωστούς προμηθευτές, οι οποίοι βοηθούν την υγρή ταινία μορφής ψυκτικών ουσιών στους εσωτερικούς τοίχους των σωλήνων, αυξάνοντας πολύ την αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας.

8. Έναντι της παραδοσιακής αερόψυκτης μορφωματικής μονάδας που χρησιμοποιεί μια βαλβίδα θερμικής επέκτασης, η αερόψυκτη μορφωματική μονάδα EK χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό σφυγμό 500 βημάτων PMV για την ακριβή ρύθμιση για να εφαρμόσει τον ακριβή έλεγχο PID. Το σύστημα εφαρμόζει το σε πραγματικό χρόνο ταίριασμα και τον ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας ύδατος, βελτιώνοντας πλήρως τη βέλτιστη απόδοση κάθε συστατικού μέσα στο σύστημα. Αυτό κάνει τη μονάδα να λειτουργήσει σταθερά σε οποιοδήποτε φόρτο εργασίας και να προσαρμοστεί αυτόματα στις ποικίλες περιβαλλοντικές θερμοκρασίες, που λύνουν το ζήτημα ταλάντωσης ενός συστήματος ψύξης. Επιπλέον, η παραγωγή θερμοκρασίας του συστήματος είναι σταθερότερη, και η εσωτερική θερμοκρασία είναι ισορροπημένη, βελτιώνοντας την άνεση.

9. Ο γνήσιος dual-system ανταλλάκτης θερμότητας επιτροπή-τύπων μπορεί να αντέξει μια πίεση 3.0 MPA στην πλευρά νερού, και να παρέχει τη φέρουσα ικανότητα πίεσης για ένα υδάτινο σύστημα σε ένα υψηλό κτήριο. Έναντι ενός ανταλλάκτη θερμότητας Shell-και-σωλήνων, αυτός ο ανταλλάκτης θερμότητας παραδίδει την υψηλότερη αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας, και παρέχει ένα καθαρότερο εσωτερικό περιβάλλον. Έναντι ενός παραδοσιακού πλάτη με πλάτη ανταλλάκτη θερμότητας, παρέχει την υψηλότερη αποδοτικότητα ανταλλακτών θερμότητας και παραδίδει την υψηλότερη ικανότητα αντιψυκτικού στο μερικό φόρτο εργασίας. Κατά λειτουργία στο μερικό φόρτο εργασίας, την παρέχει την υψηλότερη αποδοτικότητα ανταλλαγής θερμότητας. Μια τυποποιημένη διαμόρφωση παρέχει μια αλλαγή πτώσης πίεσης νερού για να ελέγξει τη ροή του νερού μονάδων σε πραγματικό - χρόνος καθώς επίσης και ακριβής έλεγχος αντιψυκτικού.

10. Διαφορετικός από ένα παραδοσιακό δευτεροβάθμιο αντλώντας σύστημα, τις αρχικές ροές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων συστημάτων ροής άντλησης μεταβλητές μεταβλητές στην πλευρά ψυκτικών ουσιών και την πλευρά φόρτου εργασίας και τις μετοχές μια ομάδα αντλιών μετατροπέων. Η ροή της μπορεί να μειωθεί με το φόρτο εργασίας του κλιματιστικού μηχανήματος, σώζοντας πολύ τα έξοδα λειτουργίας για την κατεψυγμένη υδραντλία του συστήματος κλιματισμού.

11. Η μονάδα μπορεί να στείλει 2 σήματα ελέγχου νερού βαλβίδων τρόπων για να κόψει το κατεψυγμένο νερό. Αυτό επιτρέπει τον αυτόματο έλεγχο ροής για τις αντλίες σύμφωνα με το μετατροπέα, ο οποίος βοηθά εύκολα το αρχικό αντλώντας μεταβλητό σύστημα ροής μέσων.

12. Ισχύει στα προγράμματα όπου ο φόρτος εργασίας ψύξης του κλιματιστικού μηχανήματος αλλάζει πολύ, και οι εργασίες κλιματιστικών μηχανημάτων στο μερικό φόρτο εργασίας για πολύ.

13. Έναντι του δευτεροβάθμιου αντλώντας συστήματος, σώζει την αρχική επένδυση στη δροσίζοντας υδραντλία και τους σωλήνες στο αρχικό αντλώντας σύστημα και στο σύστημα διανομής δύναμης, και απαιτεί μια μικρότερη περιοχή του δωματίου εξοπλισμού.

14. EK το κέντρο δοκιμής αναγνωρίζεται από το εθνικό εργαστήριο δοκιμής CNAS. Οι μορφωματικές αερόψυκτες μονάδες αντλιών θερμότητας EKAC περνούν τις δοκιμές για τις ακραίες συνθήκες από το εθνικό εργαστήριο δοκιμής, συμπεριλαμβανομένου anti-erosion, της εξαγωγής, και της συχνής έναρξης. Αυτό χρηματοδοτεί τη μονάδα με την εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία.  Κάθε μονάδα περνά τη δοκιμή αξιοπιστίας 100% πριν από την παράδοση εργοστασίων για την εξασφάλιση ποιότητας.  Μια τυποποιημένη διαμόρφωση παρέχει ένα κόσκινο νερού και έναν διακόπτη πτώσης πίεσης νερού, ο οποίος εξασφαλίζει ότι η μονάδα δεν τρέχει όταν η παροχή νερού είναι σύντομη ή κομμένη.

15. Η μονάδα παρέχει 13 ισχυρές ενσωματωμένες λειτουργίες προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας ενάντια σε υψηλό - χαμηλή τάση των συμπιεστών, της προστασίας ενάντια στην απώλεια φάσης ή την αντιστροφή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, της προστασίας ενάντια στο συχνό ξεκίνημα, over-current συμπιεστών της προστασίας, της προστασίας θερμοκρασίας εξάτμισης αέρα συμπιεστών, της προστασίας ενάντια στην υπερθέρμανση μονάδων, της προστασίας ελαττωμάτων αισθητήρων, της προστασίας αντιψυκτικού για την ψύξη, της προστασίας αντιψυκτικού για το υδάτινο σύστημα το χειμώνα, της προστασίας ροής του νερού, και της προστασίας περιβαλλοντικής θερμοκρασίας.

16. Ο ανεμιστήρας χρησιμοποιεί τις χαμηλού θορύβου αξονικές λεπίδες που οδηγούνται από τη μηχανή στην άμεση σύνδεση. Οι λεπίδες περνούν τη δυναμική ισορροπία και τις στατικές δοκιμές ισορροπίας. Ολόκληρη η μονάδα σχεδιάζεται με την απομόνωση κλονισμού και τη μείωση θορύβου πολυ-ολομέλειας. Οι πλήρως ερμητικοί χαμηλού θορύβου συμπιεστές volute από τους διάσημους προμηθευτές και τους αποδοτικούς χαμηλού θορύβου ανεμιστήρες εξασφαλίζουν περιθωριακά επίπεδα θορύβου και δόνησης. Με τη βοήθεια της ανάλυσης φάσματος θορύβου, τα τμήματα όπως ο ανεμιστήρας και η μηχανή συγκρίνονται προσεκτικά, επιλέγονται, και βελτιώνονται, και οι θόρυβοι της δομής και οι σωλήνες μειώνονται.

17. Η μονάδα υιοθετεί τις ευφυείς τεχνολογίες ξεπαγώματος για τις ακριβείς ξεπαγώνοντας τοποθετήσεις, οι οποίες βοηθούν να καταστήσουν την περιεκτική κρίση βασισμένη στην περιβαλλοντική θερμοκρασία και τη θερμοκρασία αναρρόφησης. Η μονάδα σώζει την ενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτόματα να διορθώσει τους όρους για το ξεπάγωμα βασισμένο στην καμπύλη αλλαγής της θερμοκρασίας σπειρών και με να λάβει τους όρους ξεπαγώματος στις προηγούμενες περιόδους υπόψη. Κατά αυτόν τον τρόπο, η μονάδα εφαρμόζει το ακριβές ξεπάγωμα βασισμένο στις πραγματικές συνθήκες, την εξασφάλιση μέγιστου χρόνου λειτουργίας για την κανονική θέρμανση, και την ελαχιστοποίηση της διακύμανσης της θερμοκρασίας ζεστού νερού λόγω του ξεπαγώματος.

18. Οποιαδήποτε ενότητα σκλάβων EK μπορεί να γίνει μια κύρια ενότητα επάνω στη μεταστροφή. Η ζημία στην κύρια ενότητα δεν έχει επιπτώσεις στο τρέξιμο άλλων ενοτήτων. Επιπλέον, οποιοσδήποτε συνδυασμός μπορεί να διαμορφωθεί με τη χρησιμοποίηση των ενοτήτων των ίδιων ή διαφορετικών προτύπων. Ένα σύστημα μπορεί να αποτελεσθεί από 16 ενότητες. Τα προϊόντα των άλλων πωλητών υποστηρίζουν μόνο μια συγκεκριμένη μονάδα ως κύρια ενότητα. Μόλις βλαφθεί η κύρια ενότητα, ολόκληρο το σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει κατάλληλα. Κατά συνέπεια, η διόρθωση και η συντήρηση είναι δύσκολες.

19. Η μονάδα υιοθετεί ένα σύστημα ελέγχου υπολογιστών μικροϋπολογιστών με μια μεγάλη οθόνη LCD, που διευκολύνει τη χρήση. Κάθε σύστημα ελέγχου μπορεί δυναμικά να ελέγξει την τρέχοντας θέση 16 μονάδων, και υποστηρίζει τις διεπαφές επικοινωνίας RS485. Το σύστημα ελέγχου τρέχει το πρωτόκολλο Modbus για τον έλεγχο συστάδων.                                        

  • Αλλαγή μεταξύ των τρόπων ψύξης και θέρμανσης                        

  • Παράμετρος που θέτει: σε πραγματικό χρόνο ρύθμιση, ψύξη/θερμοκρασία κολπίσκων/εξόδου νερού θέρμανσης, θερμοκρασία αντιψυκτικού, και θερμοκρασία ξεπαγώματος           

• Αυτόματο και χειρωνακτικό ξεπάγωμα                                                    

• Χρονομετρημένος διεγερτικός/μακριά σε εβδομαδιαία βάση                                               

• Αυτόματη διάγνωση ελαττωμάτων                                                        

• Διεγερτικός/μακριά από μια απόσταση μέχρι 1000 μ                                               

• Κατεψυγμένοι έναρξη υδραντλιών/έλεγχος στάσεων                                                

• Η προστασία υδραντλιών ανατροφοδοτεί                                                        

• Βοηθητικός ηλεκτρικός έλεγχος θέρμανσης                                                   

• Ισορροπημένη ένδυση συμπιεστών και οργανωμένο ξεκίνημα ενότητας                                   

• Μνήμη διακοπής ρεύματος                                                            

• Ιστορική έρευνα ελαττωμάτων                                                                

• Έλεγχος βαλβίδων ρυμούλκηση-τρόπων για το υδάτινο σύστημα                                              

• Ενδασφαλίζοντας έλεγχος για τις διπλής κατεύθυνσης βαλβίδες στις άκρες

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Τα μορφωματικά αερόψυκτα κατεψυγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μονάδων νερού σειράς EKAC (αντλία θερμότητας) (130 KW) 40 έτη αερόψυκτης αντλίας θερμότητας σχεδιάζουν την εμπειρία από την Ιταλία και τις τακτοποιήσεις στις πραγματικές εφαρμογές της μορφωματικής αγοράς μονάδων στην Κίνα. Η μονάδα εφαρμόζει τον άνευ ραφής συνδυασμό και καταλαμβάνει το λιγότερες διάστημα και τη περιοχή γης εγκαταστάσεων έναντι μιας μορφωματικής μονάδας 65 KW. Η ενεργειακή αποδοτικότητα της υπερβαίνει μακριά το επίπεδο 2 πρότυπα ενεργειακής αποδοτικότητας της Κίνας. Η μονάδα μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως στα νέα και αναδημιουργημένα βιομηχανικά και κατοικημένα κτήρια όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων, των κέντρων ψυχαγωγίας, των νοσοκομείων, των εστιατορίων, των κτιρίων γραφείων, των κινηματογράφων, των εργοστασίων, και των υπεραγορών. Ισχύει ιδιαίτερα στα ακόλουθα σενάρια: το επίπεδο θορύβου είναι ρυθμισμένο, το νερό είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό, και οι πύργοι δροσίζοντας νερού είναι μη εφαρμόσιμοι.  Οι μορφωματικές μονάδες χαρακτηρίζουν την εύκαμπτη εγκατάσταση, οργάνωσαν τις επενδύσεις, και μια μικρή χρονική περίοδο κατασκευής. Κανένα δροσίζοντας υδάτινο σύστημα δεν απαιτείται, η σωλήνωση είναι απλή, και το ποσό επένδυσης είναι μέτριο. Αυτό καθιστά τις μορφωματικές μονάδες προτιμημένες από τους πελάτες.

Βιομηχανικό 130kW EER 3.39 δροσισμένη αέρας μορφωματική πιό ψυχρή μονάδα αντλιών θερμότητας 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong EuroKlimat Air-Conditioning & Refrigeration Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: LENG

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα